Megjegyzés
A jelszót email-ben küldjük el.
Kérjük, adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét. Ön kapni fog egy linket e-mailben amiben létrehozhat egy új jelszót.
Mégse
Online filmek ingyen
loading...

A hiba jelentése

Meg – Az őscápa:

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

Meg – Az őscápa
Meg – Az őscápa
Meg – Az őscápa
Meg – Az őscápa
Meg – Az őscápa
Meg – Az őscápa
Meg – Az őscápa
Meg – Az őscápa
No links available
No downloads available

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 hozzászólás

 1. Dominik szerint:

  Jó a film

 2. Corey Perult szerint:

  Nem fanyalogni akarok, nézhető a film,de az előzetesek és a kiszivárogtatott részletek,na meg Jason miatt többet vártam tőle. 1 x nézős..

 3. Tamás szerint:

  Én kedvelem Jason-t, de ez…. Hogy vállalhatot szerepet egy ilyen fekáliában?!
  Lehet, hogy már öreg vagyok, de mi ez a sztori? Mi volt ez? Nem volt fantáiája a forgatókönyv irójának, ezért “megirta’ a Cápa c. filmet újból? Csak most megalodonként?
  Ráadásul régen hallottam ennyire gagyi, semmitmondó párbeszédeket… Kár volt az időért

Ha tetszett a film és elismernéd a munkánkat ,hívj meg minket egy kávéra.

Filmajánló